Villa Santa koffie capsules smaak test (Hoogvliet)

villa santa espresso koffie capsule nespresso alternatief (hoogvliet)

Bij Hoogvliet troffen we een strak doosje aan met de naam Villa Santa. In het rood en bruin gekleurde doosje bevinden zich 16 losse niet omverpakte alternatieve Nespresso cups. De verpakking beoordelen we, vanwege de simpele verpakking zonder extra kunststof omverpakking daarom als goed. De capsules van Villa Santa worden geleverd door "de Jong & partners" uit Venlo.

Van dit merk Villa Santa is maar één smaak koffie capsule te koop, dat is de "Espresso". Op de verpakking wordt geen sterkte aangegeven. Wel vermeldt de verpakking dat deze capsules het best tot zijn recht komen als Espresso met een volume van 40 ml. Uit de Nespresso machines komt iets meer volume bij de Nespresso stand maar dat heeft haast geen invloed. De inhoud van de capsule bestaat voor 100% uit de Arabica koffieboon.

De capsule is opgebouwd als kunststof capsule die behoorlijk stevig is en een aluminium afsluiting aan de voorzijde. De capsule laat zich goed inbrengen in het Nespresso apparaat en het inklemmen van de capsule door het overhalen van de hendel is een redelijk normale kracht voor nodig.

villa santa espresso koffie capsule nespresso alternatief (hoogvliet)

Smaaktest Villa Santa

Espresso (35 ml - standaard hoeveelheid Nespresso apparaat)

We hebben pas een eerste testronde gehouden met onze testers en vinden het nog niet tijd om nu een gebalanceerde uitspraak te doen. Onze eerste impressie is echter niet zodanig dat we de indruk krijgen dat hier een toppertje in het kopje is gevloeid.

Lungo (60 ml - internationale standaard hoeveelheid)

We hebben pas een eerste testronde gehouden met onze testers en vinden het nog niet tijd om nu een gebalanceerde uitspraak te doen.

Lungo (115 ml - standaard Nespresso apparaat hoeveelheid)

Nog niet getest.

Americano (30 ml water + 30 ml espresso)

Nog niet getest.


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie.

home­ >villa santa capsules smaak test

Cookies Wij plaatsten alleen functionele, dus geen persoonsgebonden, cookies. De advertenties zijn "niet gepersonaliseerde advertenties". De AVG stelt dan dat toestemming vragen niet noodzakelijk is allen je te informeren.

ik heb het gelezen