Andere kiezen sites

Over ons

Wij zijn een groep enthousiastelingen met een passie voor techniek, zijn mateloos nieuwsgierig en zijn, net als jij, ook consument. Vandaar dat wij u graag willen helpen met de keuze van uw aankoop.

Kiezen

Van ieder product zijn verschillende modellen beschikbaar en ook nog eens van verschillende fabrikanten. Maar waarop onderscheiden deze producten zich van elkaar? Wat zijn hun specifieke voor- en nadelen? Juist over die aspecten schrijven we artikelen. Daarnaast verdiepen we ons in de techniek van het product en proberen dit op luchtige manier te beschrijven.

Duurzaamheid

We zien graag dat je gelukkig bent met je keuze en dat het product niet ongebruikt in een kast blijft staan doordat het tegenvalt of dat je toch nog een ander model koopt. Want duurzaamheid en milieu zijn voor ons heel belangrijk. We letten daarom vooral op het energiegebruik van het product want daarmee beschermen we niet alleen het milieu maar ook je portemonnee.

Onafhankelijk

Hoewel we streven naar perfectie, pretenderen we niet alles te weten. We blijven mensen en maken dus soms fouten. Aan onze onafhankelijkheid valt echter niet te tornen. Hoe enthousiast we soms over een product schrijven, we zijn onafhankelijk van fabrikanten en leveranciers.

Verdienmodel

Voor het maken en onderhouden van deze site is geld nodig. We ontvangen (indirect) vergoedingen van advertenties en op een beperkt aantal van onze sites, met een offerte service. In beide gevallen worden de financiële transacties via een derde partij afgehandeld en weten wij niet "wie ons betaalt".

Zo weten we wel dat advertenties op onze site worden getoond maar niet welke bedrijven dit doen en voor onze inkomsten zorgen. De financiële afhandeling van advertenties en de offerte service vindt plaats bij een derde partij. Van hen ontvangen we een vergoeding zonder dat wij weten welke bedrijven daar aan hebben bijgedragen.

Doordat wij dus niet weten wie bijdragen aan onze inkomsten kunnen we dus geheel onafhankelijk artikelen blijven schrijven met zowel voor- als nadelen van bepaalde producten en/of fabrikanten. Zo ontstaat een situatie waar iedereen baat bij heeft:

  • bezoekers van onze websites krijgen gratis onafhankelijke informatie;
  • fabrikanten en leveranciers kunnen, via een derde partij, ruimte op onze website gebruiken voor advertenties of offerte service en zo hun potentiële kopers informeren;
  • wij ontvangen een vergoeding voor de getoonde advertenties waardoor we onze sites kunnen onderhouden en uitbreiden.


MISSIE

Op basis van onafhankelijkheid consumenten ondersteunen door complexe zaken zo eenvoudig mogelijk uit te leggen en de belangrijkste keuzes helder in kaart te brengen.
Foutje of aanvulling? Gebruik het reactieformulier.
wij gebruiken cookies
dat accepteer ik
meer informatie