logo
logo medium

Over ons

over-ons

Wij zijn een groep enthousiastelingen met een passie voor techniek en mateloos nieuwsgierig. We zijn consumenten, we verkopen niets en we vinden het fijn kennis over bepaalde onderwerpen, producten of diensten met je te delen. We staan vooral stil bij de technische aspecten en leggen lastige technische zaken zo simpel mogelijk uit. We kijken niet alleen naar de voordelen maar stippen ook de nadelen aan. Dit doen we om je zoveel mogelijk informatie te verschaffen waardoor je beter in staat bent een keuze te maken over zo'n onderwerp, product of dienst.

Onafhankelijk

Hoewel wij streven naar perfectie, pretenderen wij niet alles te weten. Wij zijn mensen en maken dus soms fouten. Aan onze onafhankelijkheid valt echter niet te tornen. Als we enthousiast over een product schrijven komt dit omdat we dit oprecht zijn, we ontvangen dus geen énkele vergoeding voor dit enthousiasme. Niemand heeft invloed op wat wij schrijven (we krijgen wel eens verzoeken maar wijzen die categorisch van de hand).

We benadrukken dat wij consumenten zijn en op geen enkele manier gelieerd zijn aan een fabrikant, importeur, leverancier, brancheorganisatie, marketingbureau of wat dan ook.

Vergoeding

Voor de tijd die we in deze site steken vinden we het fijn dat we daar een vergoeding voor ontvangen. We ontvangen op drie manieren een vergoeding, met links* die verwijzen naar bedrijven die relevante producten verkopen, met advertenties en met een offerteservice.

In alle gevallen is de afhandeling van de vergoedingen strikt gescheiden van de redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud van de artikelen. Door ons strikte beleid hebben organisaties waar wij vergoedingen van ontvangen nimmer invloed op hetgeen wij schrijven.

Door deze constructie ontstaat een situatie waar iedereen baat bij heeft:

  • Bezoekers van onze website krijgen gratis onafhankelijke informatie;
  • Fabrikanten en leveranciers kunnen ruimte op onze website gebruiken voor advertenties of links en zo hun potentiële kopers informeren;
  • Wij ontvangen een vergoeding voor de getoonde advertenties of geplaatste links waardoor we deze site kunnen onderhouden.

* betaalde links naar bedrijven zijn, om een duidelijk onderscheid te maken tussen onze content en deze betaalde links, duiderlijk herkenbaar, bijvoorbeeld doordat de naam van de leverancier vermeld is.


Foutje of aanvulling? Gebruik het reactieformulier.

home­ >over ons

contact   voorwaarden   disclaimer   privacybeleid   over ons  
wij gebruiken cookies
dat accepteer ik
meer informatie